15-03-16 | breakfast |

VIDEO: Healthy apple pie mug cake for a sweet fix

Wooowiee, girlsss! Welcome to the very first video of the series “Cooking with Foodie-ness”, in collaboration with NSMBL. There’s a first time for everything and I’m so happy, excited -and a little nervous- to share this special moment with you all. We’re taking it to the next level and from this day on you can see me in action in the kitchen and use my cooking tutorials to make healthy eating even more fun!

So I wanna ask you a question: can we healthy foodies eat apple pie for breakfast? Yes! Yes, WE CAN! On today’s first cooking video I wanna show you how to easily make a skinny, clean and healthy apple pie mug cake. This recipe is the perfect excuse to eat cake for breakfast—after all, it’s made with nutrient-rich foods that will give your body everything it needs to kick off an awesome day!

I’m a big-big-big fan of this healthy apple pie mug cake and I’m sure you’ll love this one too! Please, would you be so kind to share your thoughts about my first video and let me know if you think this is cool, helpful and clearly explained? I would highly appreciate that and hope to see you again next week, for another “Cooking with Foodie-ness” video!

Powered by NSMBL!

Shop the items

 • Janna

  Hi Carolina!

  Wat een leuk filmpje, ik volg je nu al een tijdje en heb al veel gehad aan al je tips!

  Ik hoop snel weer een filmje te mogen zien!

  (Kleine tip: ondertiteling in het wit vond ik wat moeilijk te volgen omdat de keuken zelf ook al erg wit is 🙂 )

  • Carolina van Dorenmalen Post author

   Heeee lieve Janna!

   Hartelijk dank voor je lieve berichtje! WAUWIE! Wat super tof om te lezen zeg 🙂
   Bedankt voor je tip ook, we gaan ermee aan de slag!

   Volgende week komt er weer een filmpje online, zie ik je dan weer? Hihi!

   Fijne dag en heel veel succes met je health goals!!

   Liefs,
   Carolina.

 • Beaufood

  Lieverd wat GAAF je eerste filmpje! Super leuk, on to the next 😀 Liefs x

  • Carolina van Dorenmalen Post author

   Dank je wel jij lieveling!!
   Suuuupperrrr leuk dat je even een kijkje hebt genomen en dan ook nog een berichtje achter laat 🙂
   TE GEK!!!

   Hoop dat alles goed gaat met je – zo ziet het er wel uit allemaal! YAY!

   Liefs,
   Carolina.

 • Tynke

  Wat super leuk dit! En je doet het zo goed! Met al je enthousiasme en zo’n makkelijk receptje ga ik natuurlijk snel dit mugcakeje uitproberen! Echt een goede gestructureerde uitleg. Je kunt zo met Rudolph samen gaan werken!

  😉 liefs Tynke (:

  • Carolina van Dorenmalen Post author

   Heeeee lieve, lieve Tynke!

   Wat super TOF dat je een berichtje achter laat en natuurlijk even hebt willen kijken naar m’n eerste video 🙂 Thanks!!

   Heel erg bijzonder om te horen dit, DANK DANK DANK!

   Laat je me weten hoe de mug cake a la Tynke is geworden?

   Fijne dag en liefs,
   Carolina.

 • Courtney

  I love this because I can watch it at work and just read the subtitles! Such a good recipe can’t wait for more of these videos. Maybe next time you could put the subtitles in a bolder white so it would be easier to read! <3

  • Carolina van Dorenmalen Post author

   Heeee sweetheart!

   Thank you so much for leaving me a message and taking the time to watch my video 😀
   Makes me so happy to read you enjoyed it and I highly appreciate your feedback! Will take this into account, thanks!!

   Next week I’ll post a second video, hope to see you again babe!
   Have a lovely day!

   With love,
   Carolina.

 • K.

  Super easy en snel !! Als tip zou ik graag maten willen zien als grammen en mililiters etc. Had eerste keer te veel melk… 50 of 100 ml maakt echt heel veel uit maar is lastig te zien in de video.
  Kijk uit naar je volgende video!

  • Carolina van Dorenmalen Post author

   Hee pretty you!

   Bedankt voor je berichtje en wat super tof om te horen dat je het zo’n leuk receptje vond!
   Makes me happyyyyyyy too 🙂

   Bedoel je dat je de afmetingen niet goed kon zien in de aftiteling? Thanks again, tips are more than welcome!!

   Liefs,
   Carolina.

   • K.

    Nouuuu ik bedoel de melk. Dan zeg je “een scheutje” maar ik had het liever in mililiters zodat de hoeveelheid meteen goed is. Ik had de eerste keer te veel melk dus het was heel waterig. Dus daarmee bedoel ik dat 50 ml of 100 ml melk echt veel uitmaakt. (Of ik heb iets over het hoofd gezien dat het er wel staat? )
    De tweede keer dat ik hem gemaakt had was hij super lekker !

    Succes met de rest van je videos:)

   • Carolina van Dorenmalen Post author

    He halloootjes!

    Ah! Ik zie nu waar het mis gaat, goed punt!
    Ik ging er vanuit dat het in het filmpje in tekst was aangegeven, maar ik zie nu dat dat niet het geval is. Je hebt helemaal gelijk!

    Excusa!!

    Bedankt nogmaals en liefs,
    Carolina.

 • Valerie

  Wat een leuk filmpje! Morgenochtend gelijk even uitproberen 🙂

  • Carolina van Dorenmalen Post author

   Haaallootjes Valerie!

   Wat leuk om van je te horen 🙂 Thanks!
   Laat je me weten wat je ervan vindt? Geniet ervan!

   Fijne dag en liefs,
   Carolina.

 • Roos

  Ah ik heb dit nu al 3 ochtenden gemaakt, het is zo lekker!
  Ik vroeg me alleen af hoeveel kcal hier inzitten. Kun jij me dat misschien vertellen?
  Ga zo door, ik vind je tweede filmpje ook heel leuk, ga ik zeker ook proberen!

  • Carolina van Dorenmalen Post author

   Hi Roos!

   Wat ontzettend leuk om te horen 🙂 Ik eet het ook zeker 3 keer in de week hihi
   Dat zou ik even moeten berekenen en bij je op terug moeten komen!

   Bedankt voor je positieve feedback, waardeer ik echt enorrmmmmmmm!!

   Fijne dag en liefs,
   Carolina.

 • Fleur

  Hi Carolina, heb dit lekker ontbijtje deze morgen uitgeprobeerd. Echt jummy!! Heb je een idee hoeveel kcals deze telt?

  Xxxxxx Fleur

  • Carolina van Dorenmalen Post author

   Dag lieve Fleur!

   Hartelijk dank voor je berichtje en wat LEEUUKKKKK om te lezen dat je de dag bent begonnen met een mug cake! YAY – wat een feest 🙂
   Momenteel heb ik deze informatie niet bij de hand, maar dit kan je heel gemakkelijk zelf ook berekenen.

   Mocht het niet lukken, stuur me even een mailtje dan ga ik ervoor zitten!

   Liefs,
   Carolina.

 • Mavis

  Remarkable! Its in fact amazing post, I have got much clear idea concerning from this piece of writing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *